Logga in:

Våra kurser och instruktörer är erkända av British Canoeing, något som borgar för kvalité.

Lär dig mer om havskajakpaddling

På våra kurser blandar vi övningar med teori för att maximera din inlärning och förståelse. Vi använder marknadens bästa utrustning och kursinnehållet är i linje med internationella normer. Våra instruktörer är alla hängivna paddlare med coachutbildning för att ge dig det bästa förutsättningar för en effektiv och rolig kursdag.

Grundkurs Självräddning havskajak Lektioner

Kurs

Aktuella tillfällenBeskrivningPris
Lö 27 jul kl 09–17Grundkurs havskajakpaddling2995.-Läs mer / Boka
Lö 10 aug kl 09–17Grundkurs havskajakpaddling2995.-Läs mer / Boka

Är ni flera som vill deltaga i denna aktivitet men inte kan någon av ovanstående datum? Hör av er via mail så försöker vi lösa det!

Fler datum publiceras efterhand.

Vi utbildar privatpersoner, företagsgrupper och även kollegor i branschen. Våra kurser har en logisk progression där teknik och kunnande från en kurs används och byggs på i nästa. Vi hoppas att med vårt kursprogram kunna inspirera dig till nya utmaningar i kajaken och hjälper gärna till med att hitta rätt kurs för dig.

Varför kurs?

Att gå kurs är ett sätt att snabbt tillgodogöra sig viktig kunskap som gör paddlingen roligare men framförallt säkrare och mer avslappnad. En del saker lär man sig själv av att bara paddla men andra delar är svåra eller omöjliga att komma på själv. Därör är en kurs en bra "injektion" som ger dig en bra start eller nystart.

Lektioner

För dig som vill utveckla din teknik i kajaken ytterligare ger vi privatlektioner. Du lägger tillsammans med instruktören upp träningstid och vad som ska ingå i lektionen.

Padddlesailing

Lär dig selga med din havskajak, så kallad paddlesailing. Vi är själva hängivna paddelseglare och har både kunskap och utrustning att låna ut.

Gästcoach

Några gånger varje år brukar vi bjuda in mer långväga instruktörer att ge kurser hos oss, med en internationell prägel. Var och en är bland de allra främsta i världen inom sin specialtitet.

British Canoeing Personal Performance Award Provider Logo

Var hålls aktiviteten?

Vi utgår från vårt center på Önnereds brygga utanför Göteborg.

Information om hur du bäst hittar till oss:

Bilingual courses

Vem leder kursen?

Våra glada och trevliga kursledare har förutom vår interna utbildning även alla certifierade genom BC, ISKGA eller motsvarande.

Vår instruktörsutbildare Johan Wagner är Sveriges kanske mest meriterade utbildare inom havskajakpaddling.

Kursspråk

Våra kurser hålls på svenska eller engelska beroende på vilka deltagare som är med.

Bilingual courses