Logga in:

Escape Outdoors Club

Paddling i Önnered med Escape Outdoors Club

Escape Outdoors kajakcenter med Escape Outdoors Club ligger vid Önnereds Brygga i kanten av Göteborgs södra skärgård.

Hur du utvecklas som paddlare -våra bästa tips

Paddla mer och paddla med andra som är bättre än dig eller vill bli bättre än de är nu!

En blandning av egen paddling, paddling tillsammans med andra ambitiösa paddlare och lektioner ger snabbt resultat.

Som medlem i Escape Outdoors Club har du genom vår hemsida möjligheter till smidig samordning av träning tillsammans med andra medlemmar med liknande ambitioner och mål som dig. Du anger vilken nivå du har och om du har för avsikt att lära dig mer. Resultatet syns i medlemslistan och du kan själv kontakta medlemmar för att planera turer och färdighetsträning.

I plattformen har vi även möjligheter att annonsera turer med olika svårighetsgrader. På så sätt kan du antingen själv initiera/bjuda in till tur eller anmäla dig och följa med på annonserade turer.

Vårt sätt att coacha paddlare på är väl beprövat och är produkten av många års erfarenhet. Vi gör allt för att ge dig de mest relevanta och mest effektiva verktygen för att utvecklas som paddlare. Andra coacher har andra metoder, tekniker och verktyg. Att lära sig från flera olika coacher är något som vi rekommenderar. Med fler källor blir dina kunskaper och erfarenheter mer heltäckande. Ibland behöver man byta influens, kort eller långvarigt, för att fortsätta utvecklas.

Relevanta videoklipp hittar du alltid på vår YouTube-kanal. Vi producerar kontinuerligt material dit för att inspirera och informera.