Logga in:

Kajakförvaring

Vi har kajakförvaringsplatser både i Önnered och i Bjölahamnen. På båda platserna är kajakerna förvarade på ett sätt som är bekvämt för dig som paddlare, med bra miljö för kajaken och stöldsäkert.

Vi har för närvarande lediga platser både i förvaringen i Önnered och i Bjöla hamn.

Platserna kostar 200.- per månad i Bjöla och 400.- per månad i Önnered. Betalning av platshyran sker med automatiskt månadsbetalning från ditt kort. För närvarande har vi ett litet antal lediga platser i Bjölahamnen och en ganska kort kölista till platser i Önnered. Maila oss din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

För kajakförvaringskunder i Önnered finns möjlighet att hyra kajak för ett bra pris till din kompis. Bokning sker enkelt online och tillgängliheten är god.

På bilden överst på sidan ser du förvaringen och sjösättningsrampen i Bjöla.

Vi har en fin community av paddlare som paddlar ofta och året om. Turerna organiseras av medlemmarna själva och de flesta turer utgår direkt från Bjöla och Önnered. Vi välkomnar dig att bli en del av denna gemenskap.

Är du intresserad av något förvara din kajak hos oss? Registrear dig på Club-sidan och skicka sedan ett mail till oss så kontaktar vi dig inom ett par dagar.

Välkommen!

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i båthallen. Ca 30 meter till vattnet.

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i mastskjulet. Ca 5 meter till vattnet.